Senjani u humanitarnoj akciji za malog Dominika

SENJ – Pod motom  “Pomoć od srca mladom srcu” senjska humanitarna udruga Leo klub Bura i Moto racing klub Senj ovoga su vikenda proveli akciju prikupljanja novčanih sredstava za trinaestogodišnjeg  Dominika Rukavinu,  dječaka iz Senja koji 28. lipnja odlazi na operaciju srca u München.

– Incijativu za ovu humanitarnu akciju je dao Moto klub Senj, a mi smo kao udruga odmah prihvatili. Skupljali smo donacije  za trošak smještaja i puta obitelji Dominika Rukavine. Jako smo zadovoljni odazivom građana na akciju i prikupljenim iznosom, kazala nam je predsjednica Leo kluba Bura Senj Izabela Prpić, koja ističe kako se suradnja Moto kluba i Udruge još jednom pokazala uspješnom.

Nastavak ispod oglasa

U sklopu akcije održan je i mali plesni program gdje su sudjelovali polaznici Maya”s dance nation. Na samoj akciji prikupljen je iznos od 13.270 kuna, dok je veliki broj ljudi novac uplatio  na tekući račun.

Osim spomenutih udruga prikupljanju donacija su se pridružili  i djelatnici PP Senj, osnovna škola, Udruga MRVA SRIĆE, pčelari iz Senja i mnoge druge udruge. Senjani su još jednom pokazali da su tu jedni za druge kada je to potrebno.  Ukoliko se želite priključiti akciji sredstva za pomoć Dominiku možete uplatiti i na broj tekućeg računa njegova oca: Denis Rukavina, broj računa 3201915907 Erste banka  – donacija za operaciju.

L.O.