Senjski HDZ, HSP i HSU zajedno na izbore

Senjska koalicija HDZ,HSP,HSU

Senj – U Senju je upriličeno potpisivanje koalicijskog sporazuma o zajedničkom nastupu na izborima za lokalnu samoupravu 2013. godine u Gradu Senju. Sporazum su potpisli u ime GO HDZ Darko Nekić, GO HSP Berislav Gržanić te u ime GO HSU Jasna Čigoja. Činu potpisivanja koalicijskog sporazuma nazočio je predsjednik ŽO HDZ Darko Milinović, kandidat za župana LSŽ Milan Kolić, kandidati za dožupane Ivana Tomaš i Sanjin Rukavina te brojni članovi stranaka koje su potpisale sporazum i simpatizeri.

milinovic88_prsa_19042013
Darko Milinović

          „ želimo svima pokazati koliko nam Senj znači na županijskoj razini, i nakon nekoliko godina politička snaga kroz dožupana iz Senja Sanjina Rukavinu, koji će uvjeren sam biti izabran u prvom krugu. Uvjeren sam da će u prvom krugu HDZ, HSP, HSU dobiti pobjedu i imat će natpolovičnu većinu u GV Senja. Isto tako uvjeren sam da će senjska bura zapuhati 19.05. i otpuhati SDP i HNS koji se nada čudima i nekoj pobjedi. Neka senjska bura zapuše i krene prema kontinentu gdje će mo ju mi spremno dočekati i još malo pogurati izborne rezultate prema Zagrebu nakon čega slijedi pobjeda na nacionalnoj razini i parlamentarnim izborima“ – kazao je predsjednik ŽO HDZ LSŽ Darko Milinović.

Nastavak ispod oglasa

Predsjednica GO HSU Jasna Čigoja istaknula je da su i oni kao umirovljenici snaga, da imaju iskustvo te da se od njih mogu očekivati potporu ali i savjete.

Berislav Gržanić
Berislav Gržanić

Predsjednik GO HSP Berislav Gržanić kazao je da je HSP prepoznatljiva stranka u Gradu Senju i druga iza HDZ, stoga su se po tome i vodili da naprave jedan koalicijski sporazum da nebi bilo više rasipanja i da bi se pokrenuo grad. Pozdravljam i Dadu koji nas okuplja na nivou županije u kršćansko pravašku opciju koja je pobjednička i sa dožupanima, dožupanom i nadam se da ćemo u prvom krugu pobjediti.

        

           

Darko Nekić
Darko Nekić

      – „ potpisli smo ovaj sporazum koji će, siguran sam osigurati našim strankama pobjedu na izborima. Koalicijski sporazum nije samo sporazum tri stranke oko podjele nekakvih mjesta i koalicije, ovo je sporazum koji sigurno jamči i garantira puno bolje rezultate u mandatu 2013./14. za Grad Senj i za naše tri stranke. Ova sinergija koja će se spojiti ovim sporazumom omogućit će da realiziramo i sve projekte koje smo zamislili i koje će mo predstaviti vama a i javnosti u sljedećih mjesec dana, projekte koji jamče bolju budućnost za garad Senj ali i Ličko senjsku županiju. Uvjeren sam da cjele ova priča, posložena sa svim ovim ljudima koji su i danas ovdje jamči gradu Senju realizaciju svih projekata koje će mo predstaviti u našem programu za naredne četiri godine. Nikada nisam podcjenjivao političke suparnike ali ova sinergija između naše tri stranke siguran sam jamči pobjedu i na listi za gradsko vijeće i na listi za gradonačelnika“ – kazao je Darko Nekić.

Dražen Prša