Senjski Pavarotti Matej Prpić na prijemu kod gradonačelnika Rukavine

Senjski gradonačelnik Sanjin Rukavina primio je u utorak Mateja Prpića koji je ostvario iznimno zapažen nastup u spektaklu „SUPERTALENT HRVATSKA 2017“ kojeg realizira Nova TV.

Matej je učenik trećeg razreda Osnovne škole „Silvije Strahimir Kranjčević“ u Senju te je po mnogo čemu posebno dijete kod kojeg je glazbeni talent, a posebice onaj vokalni, uočen još u ranoj predškolskoj dobi. Sudjelujući u audicijskom i polufinalnom programu ovog televizijskog spektakla, kojom prilikom je izvodio vrlo ozbiljne skladbe, s kojima bi starije i iskusnije kolege imale mnogo posla, Matej je svojim pjevačkim vještinama dobio bezrezervnu i jednoglasnu potporu vrlo zahtjevnog ocjenjivačkog suda ali i brojnih gledatelja diljem Hrvatske, a o čemu ponajbolje svjedoči i broj osvojenih telefonskih glasova.

Nastavak ispod oglasa

-Pripreme za nastup u „SUPERTALENTU HRVATSKA 2017,“ tražile su od mene  mnogo odricanja, manje igre i druženja s prijateljima, no  danas  zahvaljujem  svojoj obitelji koja mi je bila velika potpora, a na poseban način svom učitelju i mentoru Voljenu Grbcu. Ja sam još dijete, svjestan sam neke male popularnosti, no moj prvi zadatak su ipak obveze prema školi i učenju. Uz pjevanje posebna mi je ljubav truba koju učim svirati u Glazbenoj školi u Senju. Nastavit ću se baviti pjevanjem, usavršavanjem glasa i nastupanjem u raznim prigodama, kazao je Matej.

Gradonačelnik Sanjin Rukavina, Mateju je uručio poklon i zahvalio se što je svojim iznimno zapaženim nastupom na vrlo lijep način predstavio  Grad Senj, poželio mu je izobilje dječje radosti, puno uspjeha u školi te da kroz učenje i rad ostvari bogatu pjevački karijeru.

L.O./G.S.