Senjski „Tenis“ ovog vikenda ulazi u samu završnicu

Malonogometni turnir Tenis Senj ovog vikenda uzali u samu završnicu. Nakon grupne faze i seniorskih četvrtfinalnih ogleda u kojima smo mogli uživati prošlog vikenda, ovog petka i subote saznat ćemo koje će se ekipe u tri natjecateljske kategorije izboriti za naslove prvaka tradicionalnog senjskog malonogometnog turnira, a time i za vrijedne novčane nagrade iz fonda od preko 60 tisuća kuna.

Od ukupno 26 prijavljenih ekipa u tri kategorije u seniorsko polufinale plasirale su se ekipe Dinocop iz Omišlja, VIA iz Senja te Fran Krsto Frankopan iz Kraljevice, dok će se četvrti polufinalisti tražiti u ogledu između Uskoka iz Senja i zagrebačkog Pimonta, koje je, kao I svi polufinalni susreti, na rasporedu u petak. U veteranskoj kategoriji za finale će se boriti Rident iz Rijeke i Haustor Haus iz Zagreba te Cimpa Rampa iz Senja i HDZ Senj. U kategoriji U15 u polufinalnim ogledima ćemo gledati dvoboje između ekipa Young Boysi iz Senja i Cvjećarna Maja iz Senja te Sloboda Navijačima iz Novog Vinodolskog i Pizzeria Monayo iz Otočca.

Polufinalne utakmice počet će u petak popodne od 17:30 sati kad će na teren izaći polufinalisti kategorije U15, a nastavit će se polufinalnim ogledima veterana te seniora. Ovog će se vikenda, za razliku od prošlog, sve utakmice odigravati na glavnom terenu RSC Tenis.

>>>Raspored<<<

L.O./M.K.