Silente ponovno u Gospiću

Silente

Ova je godina u smislu kulturnih događanja za Gospić i njegove žitelje započela iznimno dobro. Svakoga se tjedna događalo nešto dobro, nešto što je svakako trebalo vidjeti i čuti. Osim sportskih događanja bilo je nekoliko promocija knjiga, večeri poezije, edukativnih predavanja i radionica, koncerata.
Nismo se niti „oporavili“ od odličnog nastupa zagrebačke grupe „Pavel“ u „Highlander „ pubu, a već sutra, 6. ožujka dolazi nam moderni trubadurski ugođaj iz Dubrovnika. Grupa „Silente“ je svojim prvim nastupom u Gospiću ostavila iza sebe zvjezdani trag, dobila nove fanove i potvrdila se kao jedna od najboljih pojava na domaćoj glazbenoj sceni zadnjih godina. Bez obzira jeste li ih već čuli u živo ili samo na YouTube, CMC TV ili čuli na radiju, bilo bi dobro biti s njima u pubu. Zbog odličnih vokala, instrumentalnog perfekcionizma, nesputanog i neizvještačeneog kontakta s publikom.

– Nadamo se da će Gospić postati nezaobilazna postaja za naše koncerte. Prošli put smo išli na blef i ispalo je sjajno, ovaj put dolazimo spremniji. Već smo upoznali i grad i ljude, opasno će biti u petak! I nemojte odmah bježati poslije koncerta, podružit ćemo se nakon svirke. Čak su nam i neke kolače obećali, držimo vas za riječ!, poručili su Silenteovci uoči koncerta u Gospiću.

Nastavak ispod oglasa

L. O.