Sinoć održano snimanje emisije “Lijepom našom” u Otočcu

Sinoć je u Školsko športskoj dvorani u Otočcu održano snimanje glazbeno-scenskog spektakla ” Lijepom našom” . Sportska dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, prodano je 1200 ulaznica po cijeni od 20 kuna koje idu u humanitarne svrhe, dok je u dvorani bilo puno više posjetitelja i gledatelja.

Snimanje je bilo za dvije emisije koje će se prikazivati na HRT-u i to prva 17.prosinca, a druga na sam Badnjak 24.prosinaca pa svi koji nisu bili ili nisu mogli doći do karata biti će im omogućeno da vide nastup brojnih KUD-ova i poznatih estradnih zvijezda.

Nastavak ispod oglasa

Pozdravni govor održao je gradonačelnik Otočca Mario Barković koji se je zahvalio voditelju i uredniku emisije “Lijepom našom” Branku Uvodiću i poklonio mu kuterevsku tamburicu dangubicu.

Za drugu emisiju pozdravni govor je imao župan Ličko-senjski Milan Jurković ( novoizabran za saborskog zastupnika) koji se zahvalio Uvodiću i cijeloj ekipi što su ponovno došli u Otočac i to u kratkom roku, drugi put.

Nastupili su poznata imena i kulturno-umjetnička društva iz županije Ličko-senjske a i šire.

Sudjelovali su : FD ”Otočac”/ KUD ”Vrilo” / KUD ”Brinje” / KUU ”Gacka” / MVS ”Bukači” / klapa Senjkinje / klapa ”Vinčace” / Plitvički bećari/ Ličke drvosječe /Tamburaši za dušu /Trio Marinero / Željko Tomljenović/Milijan Knežević/Jandre Rukavina /Kemal Monteno / Duško Svilar/ Duško Kuliš/ Boris Ćiro Gašparac /Željko Bebek /Jasna Zlokić/ Mate Bulić/ Boris Ćiro Gašparac.

Veliki pljesak dobio je mladi pjevač Duško Svilar iz Subotice, klapa MUP-a RH i grupa Trio Marinero.

Spektakl za pamćenje, i poziv svima da ga pogledaju na HTV-u.

( BIB )