Sinovi mlatili majku!!!

Ilustracija

Već smo objavili vijest o tučnjavi i napadu na policiju na području Brinja. Neslužbeni podaci iz privatnih kanala odmah su nam predočili cijeli slijed ovih nemilih događaja.

Na dojavu u nasilju u jednom obiteljskom domu Roma na periferiji Brinja dvojica policajaca došli su smiriti stanje. No, umjesto smirivanja tučnjave bili su i sami  fizički napadnuti i spriječeni u svojem naumu. Ubrzo je stiglo pojačanje pa su iz kuće gdje se napad dogodio  u policijsku postaju privedeni  51-godišnjak, sa dvojicom sinova, 24-godišnjakom i 18-godišnjakom. Što se zapravo događalo?

Otac (51) je uz pomoć dvojice sinova (24 i 18) mlatio suprugu, odnosno majku dvojice punoljetnih sinova. Umjesto da smiruju stanje sinovi su ocu pomogli u prebijanju vlastite majke!!! Prema dostupnim informacijama ovo se već događalo  u zaseoku Kalanji i nije prvi put da je nesretna žena dobivala batine od strane supruga i rođene djece. U policijskom priopćenju dalje stoji kako su zbog osnova sumnje za kaznena djela prijetnje i prisile prema službenoj osobi tata i sinovi dovedeni pritvorskom nadzorniku u Gospiću, a kaznena prijava protiv njih podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu.

Ovaj je slučaj ponovno aktualizirao pitanje nasilja u obitelji. Policija uvijek reagira na svako prijavljeno nasilje. A koliko se takvih slučajeva uopće ne prijavljuje??? Javna je tajna da se na području Gospića u jednoj romskoj obitelji živi po nekim privatnim i nezakonitim pravilima. Bigamija, fizičke torture, tjeranje na prostituciju, krađu, prosjačenje-tek su dio ozračja u kojem netko živi u 21. stoljeću i europskoj Hrvatskoj.

PU/L. O.