Sjajne vijesti za umirovljenike i nezaposlene u Ličko-senjskoj županiji. Njih 5000 dobit će uskrsnice, isplata je već počela

0

Sjajne vijesti dolaze iz Ličko-senjske županije. Župan Milinović je često isticao dobre financijske pokazatelje, te da je kroz razne projekte županija prvi put u povijesti sufinancirala i neke projekte na razini općina i gradova. Prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su za preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese.

Uskrsnice će dobiti i preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu.

Oglas

projekte na razini općina i gradova. Prvi put Županija pokazuje svoju socijalnu osjetljivost u pravom smislu te riječi. Župan je odlučio da će kroz socijalni program uskrsnice dobiti oko 5000 osoba diljem županije, pobliže uskrsnice od 300 kn namijenjene su preko 3600 umirovljenika s mirovinom nižom od 1500 kn i one već od jučer stižu na kućne adrese.

Uskrsnicu će dobiti i preko 1600  nezaposlenih koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje, a nemaju nikakve naknade. Odlična je to vijest za njih, a i pokazatelj socijalne osjetljivosti županije i nema se što reći nego, to je u vrijeme Uskrsa odluka za svaku pohvalu.

Iz Županije su napomenuli da umirovljenici uskrsnice dobivaju putem Hrvatske pošte isplatom u gotovini, dok nezaposleni moraju dostaviti putem pošte ispunjen obrazac koji se nalazi na mrežnoj stranici www.licko-senjska.hr sa pripadajućim dokumentima, na adresu:

  • Ličko-senjska županija,
  • dr. Franje Tuđmana 4,
  • odjel Društvene djelatnosti,
  • 53 000 Gospić.

L. O.