Sjednica Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama

0

Prva sjednica Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama HGK održana je jučer 16. prosinca u HGK u Zagrebu. Formalni okvir je u potpunosti donesen i sada je težište na edukaciji i nadzoru provođenja zakona. Zakonske odredbe se odnose i na revizore, računovođe, odvjetnike i javne bilježnike.

Dubravko Ranilović, predsjednik Udruženja rekao je da će u narednom razdoblju jedan od prioriteta u planiranim aktivnostima biti razmatranje ekonomske situacije i formuliranje prijedloga za unapređenje ove branše. Praktična djelatnost prvenstveno će se provoditi kroz Odbor za pravna pitanja, Odbor za sajmove, Odbor za medije, Odbor za forum i Odbor za odnose s institucijama.

Oglas

Vijeće Udruženja poslovanja nekretninama održavat će sjednice sukladno iskazanoj potrebi, a minimalno tri puta godišnje te će na njima raspravljati o aktualnoj problematici te donositi smjernice rada.Poticat će se osnivanje strukovnih skupina poslovanja nekretninama u županijskim komorama, a sve sa ciljem unapređenja ove djelatnosti.

Ličko-senjsku županiju u Udruženju predstavlja tvrtka Lika nekretnine d.o.o., a čiji je predstavnik izabran u Odbor za medije .

/ bib /