Sjednica županijskog Odbora za prosvjetu, kulturu, znanost i sport

Pod predsjedanjem Branislava Šutića održana je danas u županijskoj Sali za sastanke 4. po redu sjednica Odbora za prosvjetu, kulturu, znanost i sport Ličko-senjske županije. Uz predsjednika i članove Odbora sjednici su nazočili Renata Hodak, zamjenica župana i Valentina Zdunić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ličko-senjske županije.

Raspravljalo se o više točaka dnevnog reda:
-Razmatranje prijedloga Odluke o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje bilančnih prava za financiranje
minimalnog financijskog standarda javnih potreba srednjih škola i učeničkih domova Ličko-senjske županije u 2021. godinu.

Nastavak ispod oglasa

-Razmatranje prijedloga Odluke o kriterijima i mjerilima za utvrđivanje bilančnih prava za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba osnovnog školstva Ličko-senjske županije u 2021. godinu.

-Razmatranje prijedloga Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog I. Izmjena i dopuna Statuta OŠ dr. Franje Tuđmana, Korenica.

-Razmatranje prijedloga Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog I. Izmjena Statuta OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića, Senj.

-Razmatranje prijedloga Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog I. Izmjena Statuta OŠ Donji Lapac.

Sve točke Dnevnoga reda su jednoglasno prihvaćene od strane nazočnih članova Odbora i dostavljaju se Županijskoj skupštini Ličko-senjske županije na raspravu i donošenje za sjednicu koja će se održati sutra, 26. veljače 2021. godine.

L. O.