Svjedoci smo novih podjela  koje sadašnji, a iskreno se nadamo vrlo brzo bivši, gradonačelnik provodi u Gospiću kojem je i ovako srozao ugled na najmanju moguću razinu.

Ne shvatljiva politika segregacije /dijelenja ljudi / Karla Starčevića je  nastupila onog trena kada je dopustio mogućnost trgovinama bez ikakvih kriterija dostavu hrane. To je dapače za pohvaliti, ali  po kojim kriterijima je odabrao trgovine? Je li se i tada služio kriterijima po kojima i medije pozivao na tiskovne konferencije? Samo odabrani.

Postavljamo pitanje gradonačelniku zašto nije uputio dopis svim trgovinama na području Grada Gospića kojim ih poziva ili pita jesu li u mogućnosti izvršiti dostavu na kućni prag. To bi bio potez kojim bi dokazao da u ovome trenutku trebamo biti, rekli bi svi na okupu.

Karlo Starčević još jednom dijeli ljude. Sjetimo se, rokeri i pankeri su izvorište pedofilije i homoseksualizma. Sve je to, vjerovali ili ne, izgovorio Karlo Starčević. Sramno je to ponašanje, ali poznavajući našeg gradonačelnika više nas ništa ne može iznenaditi. Da bude potpuno jasno, za pohvalu je organizacija privatnih trgovina, dostava na kućni prag, ali za svaku osudu je način na koji je to gradonačelnik napravio. 

L. O.