Nezapamćen presedan da predsjednica Županijske skupštine Nada Marijanović   teško optužuje i napada Udruge proizašle iz Domovinskog rata.  Ona je svojom izjavom u jednim dnevnim novinama optužila one koji su bili spremni položiti živote za Hrvatsku.

Poručila je Udrugama da su napravili udar na demokratski sustav. Da podsjetimo, Udrugama je kao i prošle godine predstavljen proračun. Župan im se zahvalio jer su prošle godine pristali na smanjenje proračuna zbog financijskog stanja tada.  Obećao  je vratiti proračun čim se financije stabiliziraju što je i učinio.

Marijanović braniteljskim udrugama : Nemate pravo na svoje mišljenje

 Nadi Marijanović nije svet  eto ni Domovinski rat te ih je  kao nitko do sada optužila da štete županiji i optužila ih je da vrše udar na demokratski sustav za koji su se oni borili samo zato što su izrazili svoje mišljenje.

Sramotno je to od Nade Marijanović, a da podsjetimo branitelji su prošle godine izrazili zadovoljstvo proračunom, kao i ove.

Marijanović bi gazila i preko mrtvih

Od Nade Marijanović sramotno da sramotnije ne može biti. Još je jednom dokazala da bi gazila preko mrtvih i da ne pristaje da itko ima svoje mišljenje. U ovom slučaju branitelji. Da napomenemo, tu su  bili  i   Udruga udovica poginulih branitelja iz Domovinskog rata, Udruga djece poginulih i nestalih branitelja iz Domovinskog rata, Udruga roditelja poginulih  branitelja iz Domovinskog rata… Dakle, Nada Marijanović  bi gazila i preko mrtvih.

L.O./V.I.