Naslovnica Ostalo SKANDAL Vlasnici pivovare Ličanka državi duguju porez?

SKANDAL Vlasnici pivovare Ličanka državi duguju porez?

3

Svi se pitaju, kako čovjek koji se u državi najviše poziva na poštenje, rad i čestitost istoj toj državi neplaćati i biti dužan porez. Vjerojatno su mu i za to krivi drugi, a ne on sam i njegova (ne)sposobnost.

Manda Starčević, supruga Karla Starčevića, kandidata za gradonačelnika Gospića i suvlasnica pivovare Ličanka nalazi se na stupu srama Porezne uprave. Prema zadnjim informacijama koje su dostupne na webu Starčevići državi duguju 313.983,71 kn. Lista dužnika dostupna na linku: duznici.porezna-uprava.hr.

Ljudi bliski Karlu Starčeviću, koji se bar tako predstavljaju, dojavili su nam da Starčevići, točnije njihova obiteljska firma državi duguje oko dva milijuna kuna.

L.O.

3 Komentari

  1. Duzni drzavi..zamislite…i da jesu duzni duzni su od svoga rada…od svojih zuljeva…a svakako ne voze drzavni auto i kad dodju na inu toce gorivo iz svoga dzepa…
    Demokracija…

  2. Bandić duguje navodno 18 000 000,00 kn a nikad nije imao pivovare. Može li HDZ objasniti takva dugovanja ipak HDZ kreira i provodi uglavnom Hrvatsku politiku. Ili dugove Agrokora i mnogih drugih da sad nenabrajam (sve redom časni i ugledni HDZ-ovci).
    Ja osobno uopće ne sumnjam da će Karlo platiti dug ukoliko je isti utemeljen (ali budući da ga nije platio tu svakako nešto smrdi i to sa strane države).

  3. Ma kakav dug…sad je i u poreznoj panika…ako pobjedi Kace (od mljia)…biti ce po Budackoj ulici stiklica….

Comments are closed.