Školska priredba povodom božićnih blagdana

U organizaciji Osnovne škole “Luka Perković” iz Brinja u školskoj sportskoj dvorani upriličena je tradicionalna božićna priredba na kojoj su nastupila djeca dječjeg vrtića “Tratinčica” i osnovnoškolci.

Načelnik Zlatko Fumić je u prigodnom govoru zaželio djeci, roditeljima i djelatnicima OŠ Luka Perković  i DV Tratinčica sve najbolje povodom predstojećih blagdana. Djeca su sa bogatim i raznovrsno osmišljenim programom pokazala zavidno umijeće glume, recitiranja, pjevanja, sviranja te posebno plesa. Najveći pljesak publike su dobile male brinjske plesačice i plesač koji su na nedavno održanome „Otočkom valu“ osvojili najvišu nagradu stručnog povjerenstva ove manifestacije. Tako je mlađa ritmička skupina  “Pčelice” osvojila drugu nagradu publike, a najboljom plesnom skupinom je proglašena starija ritmička skupina „Think Pink“. Na osvojenim nagradama plesnim skupinama su čestitali ravnateljica osnovne škole Marija Vičić i načelnik Zlatko Fumić.

Nastavak ispod oglasa

Dvorana je bila je ispunjena do posljednjeg mjesta sa djecom, roditeljima i prosvjetnim djelatnicima koji su uživali sat vremena božićnog programa prelijepe talentirane brinjske djece.

A.Š./LO