Naslovnica Perusic Skoro 300 prijava zbog šteta od poplava

Skoro 300 prijava zbog šteta od poplava

1

Već treći dan se na terenu Kosinja nalazi Komisija za procjenu šteta od poplava Općine Perušić. Zamjenik načelnika Općine Perušić Mihael Kurteš otkriva detalje ovoga posla važnog za vlasnike oštećene imovine koja se našla na udaru nedavnih poplava.

-Komisija se sastoji od 10 članova, podijeljenih u dvije ekipe kako bi se procjena šteta što brže realizirala. Do zadanog roka štete je prijavilo gotovo 300 fizičkih i pravnih osoba. Budući su stambeni objekti i gospodarske zgrade prioritet, članovi komisije započele su sa tim dijelom posla i danas borave na području Gornjeg Kosinja, kaže Mihael Kurteš. Među pravnim osobama  čija je infrastruktura pretrpjela najveća oštećenja ističu se HEP i poduzeće Lika-ceste.

M.S.

1 komentar

  1. Koce platit vodenu stetu narodu. Kakav osiguracki zavod moze imat sa tim isto. Ili gradite vislji most to je drzavno moranje tako da narod nepati. Ali ja vjerujem da to ne intersira nasu drzavu niti upravnog odbora. Stoje sa vama svake godine narod pliva a vi znate dase voda moze pustit u ponore prema moru. Samo jedan kanal sa hidrulickom kocnicom . Ti ljudi u Kosinju trebaju dignut most sa minom tako da vam otvore oci jednom. Bolje ici sa camcima nego sa vasim putom pod vodom. Po mome mislu cijela Lika voda treba biti metar ili dva visa tako da mladost moze uzivat preko ljeta kad pate preko proljeca i nekad u kasnoj jeseni.

Comments are closed.