Skupština o javnim priznanjima Županije Ličko senjske

licko_senjska_zupanija1U Gospiću je održana VIII. sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije, na kojoj je razmatrano tridesetak točaka dnevnog reda.

Posebna pozornost posvećena je izviješću načelnika PU LS Ante Podnara koji je između ostaloga govorio o policiji i lokalnoj zajednici, njihovom zajedničkom djelovanju u pripremi i za vrijeme turističke sezone.

Nastavak ispod oglasa
Prof. Ana Lemić
Prof. Ana Lemić

Na prijedlog Odbora za javna priznanja Ličko senjske županije, javna priznanja za 2013. godinu dodijelit će se: prof. Ani Lemić iz Gospića, Trgovačkom društvu “Pilana Krasno” d.o.o. Gerovo, Trgovačkom društvu “Grmalj” d.o.o. Novalja, Trgovačkom društvu “Auto Zubak” Zagreb d.o.o. Sesvete, Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Saše Dragaša iz Bunića, Biciklističkom klubu “Barkan” – Otočac, dok će se godišnje nagrade dodijeliti KUD-u „Kraljica Katarina“ Donji Lapac, za osobit doprinos u očuvanju kulturne baštine i prenošenju običaja glazbe i bogatstva tradicijske kulture u Općini Donji Lapac i Ličko-senjskoj županiji (10.000 kn) te  Malonogometnom klubu „Lika Šport“ iz Ličkog Osika a za doprinos u promicanju sporta u Gradu Gospiću i Ličko-senjskoj županiji (5.000 kn).

LO