Slavlje u Milinovićevom i Kolićevom stožeru – dobili sto posto izaslanika

VELIKI TRIJUMF MILINOVIĆA I KOLIĆA – DEBAKL IVICE RADOŠEVIĆA – NITI JEDAN NJEGOV IZASLANIK NIJE PROŠAO

Danas su bili izbori u tri Temeljna ogranka HDZ – a koji su zapravo pokazali u kojem smjeru će ići izbori u Gradu Gospiću i Ličko-senjskoj županiji. Sva tri Temeljna ogranka pripali su Milinoviću i Koliću.

Nastavak ispod oglasa

U prvom Temeljnom ogranku HDZ – a Podoštra za izaslanike izabrani su svi kandidati Milinovića i Kolića. Pobijedili su i za Izvršni odbor.

U Temeljnom ogranku Trnovac identična situacija. Prošli su svi Milinovićevi i Kolićevi izaslanici te su također pobijedili za Izvršni odbor. Izbori su bili i u trećem Temeljnom ogranku Brušane i tamo su pobjedu izborili svi izaslanici Milinovića i Kolića te su dobili i Izvršni odbor. Stožer Milinovića i Kolića očekivao je pobjedu, ali i sami priznaju da nisu očekivali takvu uverljivu pobjedu, 100 posto izaslanika.

MILINOVIĆ I KOLIĆ: DOVRŠIMO POSAO ZAJEDNO

“Zahvaljujemo se na jedinstvu koje ste pokazali. Ovo je dokaz da nitko ne može manipulirati ljudima, da ih ne može omalovažavati kao što su ih omalovažavali kad su ih raspuštali i ovo je odgovor svima onima koji su se proteklih mjeseci tako odnosili prema ljudima kojima je HDZ u srcu.”

Priopćenje zajednički potpisuju Milinović i Kolić.