Slavlje u Milinovićevom stožeru – lički HDZ ponovno najbolji u državi “Vratit ćemo Lovinac HDZ-u”

Lički HDZ predvođen dr. Darkom Milinovićem ponovno je ostvario najbolji izborni rezultat u državi. U trenutku pisanja ovoga teksta prvi lički HDZ-ovac Darko Milinović na listi HDZ-a u IX. izbornoj jedinici ima više od 10 % preferencijalnih glasova. Milinović je na nedjeljnim izborima ostvario očekivan rezultat – pobijedio je Kostelca u Otočcu, Račića u Lovincu i Marasa u Gospiću.

U stožeru Darka Milinovića sinoć se je slavilo do dugo u noć. Milinović u izjavi za naš portal ističe kako je ovo očekivan rezultat.

Nastavak ispod oglasa

– Prije svega želio bih se zahvaliti svima koji su izašli na ovaj praznik demokracije i dali glas HDZ-u. Ovo su očekivani rezultati za nas. HDZ je uvjerljivi pobjednik u Ličko-senjskoj županiji i IX. izbornoj jedinici. Posebno sam ponosan na to da je lički HDZ ponovno najbolji u državi, ali i na svoj stožer na čelu sa Anelom, Ikom i Jadrankom i svim predsjednicima općinskih i gradskih odbora. Polučili smo odličan rezultat u Otočcu i pokazali da je Kostelac stvar prošlosti. Kao što znate, pobijedio sam u Lovincu i to je poruka Račiću da se povuče jer ćemo vratiti Lovinac HDZ-u, kazao je Milinović.

L.O.