Zašto je Dražen Jurković poprimio sindrom Željka Popovića i zašto za sve proziva Darka Milinovića? Tekst na koji je Jurković reagirao na jednom lokalnom portalu nema nikakve veze sa Darkom Milinoviće, i mi bismo da nam je poslao reagiranje objavili u  cijelosti.

No, međutim, krenimo redom. Kad nas već pokušavate omalovažiti kao najčitaniji portal, iznijet ćemo nekoliko stvari.

Pisali smo da ste promijenili nekoliko političkih opcija, ali i drugi nacionalni mediji su pisali o tome. Rušili ste HDZ najprije sa Stipom Mesićem, pa sa Pusićkinim HNS-om pa sa HSS-om.

Naravno, tada HDZ nije bio na vlasti pa vam je pasalo. To ste radili dok je SDP bio na vlasti. Ma jasno za to je kriv Darko Milinović – pardon Miroslav Petry, jer ste tada navodno zbog njega otišli iz HDZ-a.

HDZ vam nije dao da postanete župan ličko-senjski jer su poslali iz Zagreba Antu Frkovića koji je bio kako kažu odličan župan. Je li i za to kriv Darko Milinović?

Kad niste uspjeli srušiti HDZ, Milinović vas je vratio u stranku i odveo u Vladu zasigurno smatrajući da je bolje da tamo ima više Ličana. Eto, za povratak u HDZ i odlazak u Vladu očekujemo da valjda nije kriv Darko Milinović?!

Kako ste kupili automobil za 50 tisuća kuna koji vrijedi oko 200 tisuća kuna dokumentom kojim ste kao direktor HZJZ sami sebi dali prvenstvo prvokupa. Naravno, i za to je kriv Darko Milinović..

Jeste li sudjelovali u ratnoj ili poslije ratnoj privatizaciji ličkih poduzeća? Je li u privatizaciji bilo kriminala, a znamo da to ne zastarijeva.

Jeste li se izjašnjavali kao Jugosloven o čemu su pisali nacionalni mediju, a za to vas je prozivao i Mladen Rogić kojeg ste rekli tužiti, ali ste iz nekog razloga odustali? I za to je kriv Darko Milinović.

Nastavit ćemo još o vama kad već nas prozivate, ali za ovaj put moramo zaključiti… Kad bolje razmislimo stvarno je kriv Darko Milinović što je dopustio raznim “karakterima” da mu se uvlače u onu stvar, a vi ste svakako jedan od takvih.

Stvarno župane Milinoviću, moramo se složiti sa Draženom Jurkovićem, stvarno ste krivi…

L.O.