Slijedi li veliki povratak Milana Kolića?

U zadnje vrijeme na mnogim društvenim događanjima oku kamere nije izmaklo sve češće pojavljivanje Milana Kolića. Boravio je u Senju, Plitvicama, Lovincu, Otočcu, Karlobagu, Perušiću  i gotovo da nema mjesta gdje se u zadnjih mjesec dana nije pojavio Milan Kolić. Znajući da se je prije gotovo godinu dana povukao iz javnog života i posvetio sebi i obitelji, nameće nam  se razmišljanje je li ovo početak velikog povratka Milana Kolića.

Omiljen među radnicima

Kako insajderske informacije iz Lika cesta govore tamo je  gotovo omiljen. To uistinu ne treba čuditi jer je svakom jasno  i to svi priznaju da je rado viđen u narodu i da se radi o političaru koji je proizašao iz naroda. Nema čovjeka u gradu kojeme Milan Kolić nije pružio ruku i zbog tog pristupa ga ljudi jednostavno obožavaju. Cijeli grad o tome pomalo i bruji, a mnogi se pitaju je li to kao što smo rekli, početak velikog povratka Milana Kolića u sam vrh politike na lokalnoj razini.

Profesionalni i politički izazovi

Međutim, pred Kolićem su i profesionalni izazovi. Sada je zaposlen u Lika cestama i brusi zanat te ostaje za vidjeti hoće li ostati u sferi županijskih poduzeća kao što su Lika ceste, ŽUC i ostalih  ili neće moći odoljeti njegovoj prvoj velikoj ljubavi, a to je politika. Mnogi i danas vjeruju da nije rekao zadnje slovo što se tiče HDZ – a i politike. U svakom slučaju, vrijeme će uskoro pokazati novi put Milana Kolića koji  se je u zadnjih godinu dana, kao što smo rekli, posvetio sebi i obitelji. Ako je to svjesno učinio da se odmakne, odnosno odmori, a onda se vratio na velika vrata, takav potez, bio to i PR-ovski mnogi smatraju odličnim potezom.

L.O./V.I.