Sljede li isključenja u otočkom HDZ-u???

Portal Lika online prvi je objavio detalje, ali nije imenovao sudionike naguravanja u centru Otočca u nedjelju u 1.40 sati. Kako nas je izvjestila PU ličko-senjska tada su na policiju nasrnula trojica muškaraca (52, 48 i 20-godišnjak). U naguravanju palo je nekoliko udaraca i mnoštvo psovki pa su policajci na dužnosti u pomoć pozvali kolege.

Trojica alkoholiziranih muškaraca privedeni su i predati zatvorskom nadzorniku i protiv njih će biti podnesene kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu.

Nastavak ispod oglasa

Sve bi ovo donekle prošlo „ispod novinarskih radara“ da nije otkriveno kako je riječ o „uglednim članovima“ Gradske organizacije HDZ-a Otočac koja je na zadnjim lokalnim izborima polučila najslabije rezultate u Ličko-senjskoj županiji. Ti „uglednici“ su se nedavno našli na udaru kritika političkih protivnika i dijela medija jer je većinski HDZ u gradskom proračunu Grada Otočca prenamijenio dva milijuna kuna za asfaltiranje ulice u kojoj živi dio HDZ-ove elite Otočca.

Prema zadnjim informacijama predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić odmah je predložio da se sva trojica rabijatnih HDZ-ovaca isključe iz stranke.

L. O.