Policijska uprava ličko-senjska  javlja kako je noću 7./8. veljače 2017. godine na jednom parkiralištu u Gospiću nepoznati počinitelj izbušio gume na osobnom automobilu gospićke registracijske oznake. Još nema podataka o tom „viteškom činu“, tko se i zbog čega osvećivao na nedužnim gumama.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske u suradnji s djelatnicima Carine, na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo, na ulazu u RH, izvršili kontrolu teretnog automobila slovenske registracijske oznake, te su kod 44-godišnjeg slovenskog državljanina pronašli 80 kutija raznih cigareta, koje nije prijavio prije početka pregleda. Osim što su mu cigarete oduzete, vlasnik cigareta će popušiti i globu.

Dobra vijest dolazi iz Senja gdje je  građanin dragovoljno predao 142 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik protueksplozijske zaštite ove policijske uprave izuzeo i pohranio u skladište do uništenja. Podsjećamo kako akcija „Manje oružja-manje tragedija“ traje i dalje!

PULS/L. O.