Smije nam se cijela Hrvatska: Nova TV napravila prilog o Adventu u Gospiću

Bilo je pitanje vremena kada će zbog nesposobnosti vodstva grad Gospić doći na nacionalne medije. Danas je Jutarnji pisao o skandalu u Gradskom vijeću, a u najgledanijoj emisiji Dnevniku Nove tv objavljen je prilog zbog kojeg nam se smije cijela Hrvatska.

Svi imaju Advent, samo Gospić ne

Nastavak ispod oglasa

Vrijeme je Božića i božićnog raspoloženja. Dok sa tugom možemo pratiti čudesna adventska događanja diljem Hrvatske u Gospiću prizor kakav nije zabilježen u povijesti našeg herojskog grada. Adventa u Gospiću praktički nema. Tuga je to za sve, a ne samo za najmlađe – grad nije ukrašen niti jednom jedinom svijećom ili bilo s čim drugim.

Gradonačelnik na Novoj TV zamuckivao, zastajao i optužio zamjenicu   

Još je teže bilo slušati Karla Starčevića kako zamuckuje, zastaje i neuvjerljivo obrazlaže što se točno dogodilo. Starčević se izvlačio da se oko Adventa u gradu zamjenica dogovarala sa velečasnim. Nakon izjave gradonačelnika popularni voditelji Dnevnika Nove Tv nisu uspjeli zaustaviti podsmjehe na Starčevićevu izjavu.

Dno dna – Gradonačelnik opleo po svadbi i velečasnom

Po starom dobrom receptu, za sve loše je uvijek kriv netko drugi. Ovaj puta to su svadba i crkva, odnosno velečasni Vazgeč koji zamislite, kaže gradonačelnik – nije se snašao. Optužiti za propust Grada svadbu i velečasnog dno je dna. Do ove godine Advent je uvijek ogranizirao Grad i obavještavao građane o svim zbivanjima.

Pomozimo gradonačelniku. Pa kako ne znate? Za ovaj skandal je kriva bivša vlast i urota protiv vas!!!

I dok građani poručuju “sramite se”, mnogi od nas na Advent odlaze u najbliže gradove kako bi osjetili dašak najveselijeg kršćanskog blagdana. Naravno, i za ovu blamažu je kriva bivša vlast i urota protiv gradonačelnika. Ne ponovilo se!!!!

L.O.