Foto:TVLOki

   OTOČAC- Prema policijskom izvješću. noćas, u 23.55 sati na državnoj cesti broj 50, u mjestu Brlog, Grad Otočac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Prometna nesreća se dogodila kada je 36-godišnjak iz Ogulina, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat“, tip Marea, ogulinskih registracijskih oznaka, iz smjera Otočca u smjeru Žute Lokve, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao s vozilom na suprotnu stranu kolnika gdje je s prednjom stranom vozila udario u motocikl marke „Husaberg“, bez registracijskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak iz Otočca.
Vozač motocikla je na mjestu nesreće preminuo, dok se vozač osobnog automobila pješice udaljio u nepoznatom pravcu, te je u jutarnjim satima sam pristupio u Policijsku postaju Otočac, gdje je uhićen, te će biti doveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave ličko-senjske.

Doznajemo kako je smrtno stradao Silvije Kotvica, jedan od istinskih zaljubljenika u motociklizam, čovjek koji je postao bajker u ranoj mladosti. Zajedno sa starijim bratom Emilom bio je jedan od simbola bajkerijada ove regije, ali i šire, a slovio je i kao vrlo vješt i iskusan vozač. Iza Silvija Kotvice ostalo je dvoje djece.

M.S.