Snažna poruka: Alen Zorić kandidat stranke LiPO za zamjenika gradonačelnika Gospića

0

Iz stranke LiPO stiže veliko kadrovsko iznenađenje. Danas je potvrđeno da je kandidat za zamjenika gradonačelnika stranke LiPO- Gospić, Alen Zorić, inženjer radiologije. Alen Zorić nije se do sada spominjao kao kandidat za zamjenika gradonačelnika, no njegovo imenovanje za glavnog tajnika stranke LiPO boljim analitičarima možda je dalo do znanja da bi Alen mogao biti nova i još jedna udarna snaga stranke LiPO -Gospić. Kada to kažemo sigurno to ne govorimo bez argumenata i postavlja se pitanje tko je Alen Zorić.

Široj javnosti postao je poznat kao dugogodišnji pročelnik HGSS-a Stanice Gospić i koji je uz snažnu podršku kolega, kako voli sam istaknuti, bez kojih ne bi uspio, zapravo organizacijski posložio HGSS tako, da je on danas jedan od najorganiziranijih u Hrvatskoj.

Oglas

Alen Zorić je i predsjednik Udruge pčelara Gospić, koja broji više od 70 članova. Ta udruga je vrlo aktivna na području organiziranja i rješavanja problema s kojima se susreću pčelari.

Ono što svakako treba još jednom spomenuti je to da je Alen Zorić inženjer radiologije u gospićkoj bolnici već više od 20 godina. Gotovo sigurno možemo konstatirati da nema čovjeka na području grada Gospića, pa i šire, kojem Alen Zorić nije pomogao. On je i glavni inženjer radiologije u gospićkoj bolnici poznat kao srdačan i svakom na dohvat ruke.

Alen Zorić bio je i član koordinacije Domovinske sigurnosti i Civilne zaštite Republike Hrvatske.

U Alenu Zoriću stranka LiPO je istaknula još jednog jakog kandidata. Radi se o čovjeku kojega poznaje cijeli Gospić. On i Nikola Šimunić su spoj mladosti i iskustva, te različitih pozicija djelovanja. To jamči da pokrivaju široku masu biračkog tijela što je očito bio i cilj stranke LiPO.

Nije na odmet spomenuti da je njegova pokojna majka, Ivka Zorić, bila glavna sestra kirurgije, žena koja je u opipljivim političkim situacijama aktivno sudjelovala u osnivanju HDZ-a te bila jedan od utemeljitelja. To jamči da će i mnogi HDZ-ovci prepoznati snagu Alena Zorića.

L.O.