Ernestu Petryju potpora načelnika Brinja – Zlatka Fumića, poduzetnika i mještana s područja općine Brinje

Jučer su u obilasku mjesnih odbora bili načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić, kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry i predsjednik ŽO HDZ-a  Ličko-senjske županije Marijan Kustić.

Tijekom posjeta mještani su izrazili veliko zadovoljstvo radom načelnika Fumića te izrazili veliku potporu u kandidaturi Ernesta Petryja za župana Ličko-senjske županije.

Nastavak ispod oglasa

Budući župan Ernest Petry istaknuo je kako je dobro upoznat sa stanjem u Općini Brinje te da će u suradnji s načelnikom Fumićem i uz pomoć Vlade RH učiniti sve da se još više razvije brinjski kraj, a poduzetnicima širom otvoriti vrata Županije kako bi im se olakšalo poslovanje, kao i da će se primarno riješiti problem hitne medicinske pomoći za područje općine Brinje.

Tijekom posjeta Jezeranama otkrivena je spomen ploča poginulom hrvatskom branitelju, poručniku Zdravku Vraniću uz prisustvo članova obitelji pokojnog Zdravka, a načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić tom je prigodom rekao kako se nada da će Jezerane uskoro dobiti i ulicu s imenom Zdravka Vranića.
L.O/HDZ