Sramno ponašanje Karla Starčevića – danas je pokazao kakvim lažima je došao na vlast

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća odlukom HDZ-a i koalicijskih partnera ukinut je prirez u gradu Gospiću, što će utjecati na povećanje plaća više od pet tisuća stanovnika.

Dok se danas žestoko opirao ukidanju prireza, podsjetimo se što je Karlo Starčević govorio prije dvije godine je on uveden.

Nastavak ispod oglasa

-Ovo je sramotno i kada ja dođem na vlast ukinuti ću prirez i na taj način svim zaposlenima povećati plaće, govorio je Starčević.

Gradonačelnik Starčević i njegova zamjenica Prša koji su prije dvije godine obećavali ukidanje prireza danas su se sramno ponijeli i nisu podržali prijedlog da se on ukine.

Možete li zamisliti da netko tko voli ovaj grad bude protiv ovakvog prijedloga. Mnogi gradovi u Hrvatskoj su to već donijeli, a Gospić je to trebao napraviti prošle godine. Možda su Karlo Starčević i društvo bili protiv toga jer je trebalo uhljebljivati mnoge kojima je gradonačelnik to obećao.

Svakako pohvalno za vijećnike u Gradskom vijeću koji su podržali ukidanje prireza, a sad je već svima jasno koliko su Karlo Starčević i ekipa lagali kada su obećavali brda i doline. 

L.O.