Foto:MUP

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere. Sumnjiči se da je u razdoblju od 1. siječnja 2012. do 31. prosinca 2015. godine kao voditelj prodajnog odjela jednog trgovačkog centra sa sjedištem u Gospiću, nakon prodane robe stornirao račune izdate na paragon blokovima, a potom vršio ponovno fakturiranje obračunavajući nepostojeći popust. Razliku između stvarne cijene i tog popusta je zadržao i tako oštetio trgovački centar za 75 tisuća kuna

Starijeg gospodina, 72-godišnjaka iz Svetog Jurja, Grad Senj sumnjiči se  da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Sumnjiči se da je u srijedu, 23. studenog u Svetom Jurju, Grad Senj oštetio odvijačem tri pneumatika na osobnom automobilu u vlasništvu 30-godišnjaka iz Šiljakovine, Grad Velika Gorica.

Loše je činio i 55-godišnjak iz Novosela Bilajskog, Grad Gospić koji se sumnjiči da je  počinio kazneno djelo tjelesne ozljede. On je u srijedu, 23. studenog 2016. godine na autobusnom kolodvoru u Gospiću fizički napao   maloljetnika iz Gračaca, nanijevši mu lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Uhićen je i doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava protiv njega dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

P.U./ L. O.