Naslovnica Gospić Starčević pozvao HDZ da za predsjednika Gradskog vijeća podrže „nestranačkog“ kandidata!

Starčević pozvao HDZ da za predsjednika Gradskog vijeća podrže „nestranačkog“ kandidata!

13

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević održao je danas press konferenciju na temu stanja financija u Gradu. Starčević je istaknuo kako je zateknuto stanje puno gore nego što je očekivao. Od HDZ-a je zatražio da za predsjednika Gradskog vijeća podrže nestranačkog kandidata Nezavisne liste mladih Gospić. Ono što bode u oči je Starčevićevo isticanje Nezavisne liste mladih kao nestranački opredijeljenih ljudi, u zadnje vrijeme u Gospiću poznatijih i kao „Karlova mladež“. Upravo su neki od članova te liste čuvali Starčevićeve kutije na dan izbora, te bili nezaobilazan prizor na gotovo svakoj slici iz Starčevićeva stožera na dan pobjede, stoga ne čudi da njihova člana predlaže za predsjednika Gradskog vijeća.

-Financijsko stanje grada je katastrofalno. U ovom trenutku dug grada je gotovo 10 milijuna kuna. Prošla vlast je ugrozila krvotok Grada, funkcioniranje ustanova i poduzeća kao i potrebni standard komunalnih usluga te predškolskog i osnovnoškolskog odgoja, kulture i športa, kazao je Starčević te vizionarski upozorio kako će Grad izgubiti spor sa Hrvatskim autocestama i isplatiti odštetu za isti.

Na novinarski upit o smanjenju broja zaposlenika Starčević je istaknuo kako je Grad u teškoj situaciji, ali da postoji mogućnost prebacivanja zaposlenika na neka druga radna mjesta.

– Vidjet ćemo tko nam je potreban, a tko nije. Predložit ćemo i  rebalans proračuna, ukoliko bude opstruiran, spremni smo za nove izbore, zaključio je Starčević.

L.O.

SHARE

13 Komentari

  1. Pa ta nezavisna lista mladih uopće nije nestranačka. Pogledajte im Facebook profil sve će vam biti jasno.

  2. Starčeviću ako si mislio preuzeti grad pun para i djeliti kako ti želiš moram te razočarati i reći da postoji nešto što se zove javna nabava. Nije ti to privatna firma.

  3. Sad ocekujemo blagostanje, rast standarda, nova radna mjesta, place nezapislenima, bozicnice……

  4. Da mi je znat koliko vas plaćaju za te komentare. Jer pametan covijek zdravog razuma i otvorenih ociju nebi to pisao.

  5. Ajmo Karlo..to je tek vrh sante leda..kopaj dalje da vidimo kud su novci odlazili, kakvi su se ugovori sklapali..to nas građane zanima. A ako budeš opstruiran…naravno novi izbori da dobijemo većinu i u vjeću 🙂

  6. Ideja Starčevića je dobra samo je treba razraditi. Zaposlenike bi se moglo prebaciti kod njega u pivovaru, a za predsjednika GV bi HDZ trebao postaviti na pr. Karlovu suprugu kao nestranačku osobu koja bi bila dovoljno objektivna prema njegovim kriterijima 🙂
    Slažem se da je grad u težoj situaciji nego što izgleda 🙂

  7. Sto je, bojis se objaviti komentar koji ne vrijeđa nikoga..neda tata 🙂 Ide PrintScreen na FB

  8. E moj Joso, da je LIKA ONLINE objavio moj tekst uoči izbora pitao bih te tko bi pobijedio. Tiho sam bio jer nisam imao favorite, ali uskoro stižem pa ćeš me se imati priliku naslušati. To sa tatom je zaista teško razumjeti, ali meni je važno da ti razumiješ i da si zadovoljan 🙂

Comments are closed.