Starčević se na Gradskom vijeću izrugivao proslavi Oluje u Karlobagu. Gradonačelniče, gdje ste bili dok su branitelji ginuli za slobodu?

Jedno od vijećničkih pitanja na Gradskom vijeću u vezi proslave Oluje na području Grada Gospića bilo je i usporedba proslave iste na području grada Gospića i općine Karlobag.

-Svi koji su na proslavu Oluje otišli u Karlobag mogu stat u manji autobus. Ako ćemo Karlobag uspoređivati sa nama, onda je suvišno komentirati, ironično je kazao Starčević.

Nastavak ispod oglasa

Očito da gradonačelnik nije, ili ne želi biti upoznat sa stvarnim činjenicama. One jasno govore da je Karlobag postao jedno od središte proslave Oluje u Ličko-senjskoj županiji. Malonogometni turnir u čast Oluje 6. kolovoza će okupiti nekoliko ekipa (SJP Tigrovi iz Gospića, 9 gbr. Vukovi, Cesarica, Sv. Karlo-Karlobag, branitelji naslova Heroji ulice- Gospić i MNK Karlobag) i do tisuću gledatelja. Sve to će biti “začinjeno” glazbenim nastupima do dugo u noć.

Dok Starčević omalovažava proslavu Oluje u Karlobagu čiji su stalni gosti ekipe SJP Tigrovi iz Gospića, 9 gbr. Vukovi i veterani HV iz Zadra, a čiji su članovi ratovali u Oluji, mi ga pitamo gdje je on bio dok su oni branili Hrvatsku?

Ministarstvo branitelja pridružilo se ovom turniru sa donacijom od dvije tisuće kuna. Zanimljivo je i to da je Grad Gospić svake godine financirao ovaj turnir sa po tisuću kuna. Ove godine ništa – očito je novom vodstvu previše dati tisuću kuna u sjećanje na Oluju.

L.O.