Starčević se počeo kititi tuđim perjem!

U Poslovnoj zoni u Smiljanskom polju u Gospiću danas je položen kamen temeljac za projekt Energane Gospić 1 d.o.o.. Ovaj projekt, čija vrijednost iznosi oko 20 milijuna eura, u ovom trenutku predstavlja najveću greenfield investiciju na području Ličko-senjske županije.

Svečanom polaganju kamena temeljca nazočili su župan ličko-senjski dr. Darko Milinović, veleposlanik Republike Češke Martin Košatka, gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević, direktor poduzeća Energana Gospić 1 d.o.o Pavel Petlak, prokurist Vaclav Mleziva i mnogi drugi.

Milinović: “Drago mi je da je novi gradonačelnik počeo prihvaćati projekte starog vodstva grada kojima se žestoko protivio”

Župan ličko-senjski Darko Milinović izrazio je zadovoljstvo polaganjem kamena temeljca ove vrlo vrijedne investicije.

-Županijske ustanove su u najkraćem roku izdale dozvole i to se tiče upravo onoga što sam govorio – bolje da iz grada ode administracija nego potencijalni investitor. Drago mi je da je gradonačelnik napokon podupro ovaj projekt protiv kojeg je bio, ali i on je shvatio kao i svi mi da dobri projekti nemaju alternative i da su to projekti koji će ostavljati mlade ljude na ovome području i otvarati nova radna mjesta, kazao je župan Darko Milinović.

L.O.