Stari i novi policijski kadrovi u utrci za mjesto šefa ličke policije!

Kako je već izvještavao portal Lika online, MUP je raspisao natječaj za rukovodeća mjesta u policiji.

Za Ravnateljstvo policije traže se zamjenici ravnatelja za opću sigurnost i kriminalitet te tri pomoćnika koji će obnašati dužnost načelnika Uprave policije, Uprave kriminalističke policije i Uprave za posebne poslove sigurnosti.

Nastavak ispod oglasa

Što se policijskih uprava tiče natječajem se traže načelnici u zagrebačkoj, primorsko-goranskoj, osječko-baranjskoj, istarskoj, dubrovačko-neretvanskoj, karlovačkoj, sisačko-moslavačkoj, šibensko-kninskoj, vukovarsko-srijemskoj, zadarskoj, bjelovarsko-bilogorskoj, brodsko-posavskoj, koprivničko-križevačkoj, krapinko-zagorskoj, ličko-senjskoj, međimurskoj, varaždinskoj i virovitičko-podravskoj policijskoj upravi.

Testiranja kandidata će se održati 17. kolovoza u prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske akademije, Visoke policijske škole u Zagrebu.

Ono što je zanimljivo da se na natječaj javio velik broj kandidata koji pretendiraju na mjesto načelnika PU ličko-senjske. Među brojnim imenima kako neslužbeno doznajemo je i aktualni načelnik PU ličko-senjske Ante Podnar, kao njegovi dosadašnji najbliži suradnici.

L.O.