-

Na adresu portala Lika online stiglo je reagiranje Stjepana Ćaćića. U nastavku prenosimo dio reagiranje koje se odnosi isključivo na napisani tekst na linku – Ko to krade novce sportskih klubova?

Večernji list:Malverzacije gospićkog političara novcem županijskoga Sportskog saveza
Index.hr: Gospićki političar na lažnim putnim nalozima izvukao 25.000 kuna

S obzirom da nisam službeno obaviješten o bilo kakvoj kaznenoj prijavi, već o sam o istome saznao iz medija želim ispraviti slijedeće neistine:
 1./ U razdoblju od travnja 2010.godine do 21. studenog 2012.godine nisam isplaćivao sebi nikakvu naknadu. O svim isplaćenim putnim nalozima postoji uredna dokumentacija koju su potpisali oni koji su podnijeli zahtjev za isplatu, postoje potpisane isplatnice i potpisana izvješća. Ukoliko ih je netko namjerno uništio ili sklonio ne mogu snositi odgovornost, ali upozoravam da će se vještačenjem utvrditi vjerodostojnost potpisa,a poligrafom će se utvrditi ostali detalji. Iz tih razloga se radujem eventualnom sudskom postupku da se napokon utvrdi istina.
   2./ U navedenom razdoblju nisam imao nikakvu svoju pravnu osobu, što je jednostavno  utvrditi utvrditi uvidom u registar koji se vodi kod nadležnog Trgovačkog suda, pa nisam mogao pribaviti protupravnu imovinsku korist.
 Sve obveze izvršene su sukladno Programu javnih potreba koje je donijelo nadležno tijelo, a izvješće je također usvojeno od strane nadležnog tijela.
Stjepan Ćaćić