Ne stišavaju se reakcije na održanu sjednicu Antikorupcijskog povjerenstva. Predsjednik toga tijela, Ante Franić uhvaćen je u novoj laži. Naime, u jednom tjedniku je objavljeno kako je na neke članove povjerenstva vršen pritisak od strane vladajućih. U spomenutom tekstu spominju se Zrinka Rosić i Stjepan Ćaćić. Iako Zrinka Rosić, što je vidljivo po tonskoj i video snimci za pritiske optužuje ljude bliske Franiću, tjednik Nacional navodi drukčije. Kako bi razjasnili i drugi sporni slučaj koji se spominje, nazvali smo Stjepana Ćaćića koji odbacuje navode da je netko na njega utjecao.

– Nitko nije i nitko ne može na mene vršiti pritisak. Ovih dana ću se oglasiti sa priopćenjem vezano uz ovaj slučaj. Nikakvih pritisaka u smislu toga da podržim nekoga nije bilo na mene, kazao nam je Stjepan Ćaćić.

Na kraju ostaje nam da zaključimo da je Franić krivo izbrifirao novinarku Nacionala u čiju profesionalnost ne sumnjamo, ali više je nego očito da je nasjela na priču o pritiscima na pojedine članove Antikorupcijskog povjerenstva.

L.O.