Bliži se vrijeme predavanja lista za Županijsku skupštinu kojih će prema zadnjim informacijama biti najmanje šest. Najviše pozornosti izaziva lista aktualnog župana dr. Milinovića koji zapravo čini se ništa ne skriva, a najavio da će imati najjaču listu. Najmanje informacija zasad je poznato iz HDZ-a koji očito ima problema sa sastavljanjem liste. Neslužbeno smo doznali nekoliko imena koja će se pojaviti na Milinovićevoj listi. Sva ta imena mogla bi izazvati posebnu pozornost.

Lista puna imena poznatih HDZ-ovaca i osoba prepoznatljivih u javnom životu Ličko-senjske županije: Dva potpredsjednika Bunjevačke stranke na listi dr. Milinovića

U političkom smislu najveće iznenađenje ove liste je predsjednica Kluba vijećnika HDZ –a u Gradskom vijeću Grada Senja Laura Turkalj. Doznajemo da će na listi dr. Milinovića osvanuti i Milan Devčić- Ćoda. Pored prije spomenutih, Sandre Šarić Samardžije,  Ivice Tomljanovića, brata pok. Damira Tomljanovića- Gavrana,  Predraga Dešića te Miss Hrvatske Tee Mlinarić sve upućuje na to da ove ljude u Senju svatko poznaje i biti će zanimljiva politička bitka.

Iz Otočca Miletić, Orešković, Sekula…

U Otočcu pored dr. Miletića posebnu pozornost izaziva omiljeni zapovjednik vojarne u Otočcu kojega jednako štuju i branitelji Gospića i cijele županije – Zdravko Orešković, te ugledna nastavnica Lucija Sekula. U Otočcu se još spominju Ivana Prpić i Hermina Rznić. Iz Brinja na listi dr. Milinovića po zadnjim informacija vrlo visoko mjesto zauzeti će Ana Manjerović.

Ivica Kovačević – Ico, Andreja Bonić i Ivan Šimunić…

Jedno od najvećih iznenađenja je trojac vlasnika kultnih okupljališta mladih, Ivica Kovačević – Ico, vlasnik PUB – a , Andreja Bonić, vlasnica Feniksa i Ivan Šimunić, vlasnik Enigme i Foruma.  Navodno se sprema i veliko iznenađenje iz Novalje, ali nismo uspjeli doznati pojedinosti.

Nazvali smo Milinovića da prokomentiramo jesu li ovo ljudi koji će biti na njegovoj listi.

„Gotovo da ste sve pogodili, no međutim biti će još iznenađenja. Ponosan sam na listu koju ću predvoditi i to će biti najbolja lista u povijesti Ličko-senjske županije pa i one koje sam predvodio posljednjih godina kao predsjednik HDZ – a. Biti će još poznatih osoba iz Otočca, Lovinca, Brinja i rekao sam da će svaka osoba na mojoj listi izazvati pažnju i poštovanje građana Ličko-senjske županije.  Zahvaljujem se svima koji su mi dali potpis i idemo pobijediti 10.03.„ kazao je Milinović.

L.O.