STOŽER LSŽ: Na području Ličko-senjske županije ukupno oboljelo 12 osoba, čekaju se rezultati za 18 uzorka

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, na području Ličko-senjske županije ukupno je oboljelo 12 osoba.   Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 121 osoba, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno nad 112 osobe od kojih je 82 negativno, 12 pozitivnih te se čekaju rezultati za 18 uzetih uzorka. Izliječena je jedna osoba. 

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 92 osobe na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera samoizolacije. 

Nastavak ispod oglasa

Zaprimljene su dvije dojave građana  o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kojom prilikom iste nisu potvrđene. 

U protekla 24 sata utvrđeno je sedam kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE