Naslovnica Vijesti U Milinovićevom i Kolićevom stožeru 300-njak ljudi

U Milinovićevom i Kolićevom stožeru 300-njak ljudi

2

Danas stiglo 100-tinjak novi članova stožera

Gotovo preko noći rekli bi, stožer Darka Milinovića i Milana Kolića dobio je pojačanje od novih 100 tinjak članova, pa je tako velika sala u Domu u Žabici postala premala za sve one koji se žele aktivno uključiti i pomoći Milinoviću i Koliću na putu prema izbornoj pobjedi.

Poruka jedinstva i izborne pobjede Milinovića i Kolića

Da je izborni naboj sve veći i da polako HDZ postaje sve jedinstveniji pod okriljem Milinovićeve i Kolićeve kandidature,  iako je u tijeku izborna utrka unutar stranke, pokazao je i večerašnji sastanak članova stožera koji jasno govori da će ishod ovih izbora samo pokazati stvarnu snagu ova dva kandidata.

Nakon svega večeras viđenog u Domu u Žabici mnogi su postavljali pitanje i smisao raspuštanja Temeljnih organizacija HDZ-a na području Gospića od strane novoimenovanog gradskog povjerenstva samom činjenicom jer je veliki broj Temeljnih organizacija ostvario izborne pobjede na prošlim lokalnim izborima. Iz toga razloga osjetilo se i večeras veliko negodovanje od strane članova koji dugi niz godina rade na terenu i kao takvi glavna su uzdanica HDZ-a na svim izborima pa tako Milinovićeva i Kolićev pobjeda postaje sve jasnije nošena njihovim nabojem.

“Nupitna potpora Vladi RH i premijeru Plenkoviću – imamo 1200 glasova, ali ne mirimo se s tim”

“Ovo je stari, sadašnji i novi HDZ! Svi mi ovdje  čvrsto stojimo uz svoju Vladu na čelu sa premijerom Plenkovićem” istaknuo je Milinović u razgovoru sa članovima stožera napomenuvši da svatko od okupljenih treba dovesti 3-4 člana i to je već 1200 glasova, ali kaže kako ne žele stati na tome.

Tako je i sa ovog sastanka stožera kao i prije dva dana, samo sada u duplo većem broju poslana jasna poruka stranačkog jedinstva i potpore kandidatima Milinoviću i Koliću čija potpora i dana u dan raste, ali i kako nitko ne može nametati  neki novi HDZ. Samo je jedan HDZ, a ovi ljudi u ovom Domu u Žabici su stari, sadašnji i novi HDZ-e istaknuto je.

L.O.

2 Komentari

  1. Dadek i Kole, to je sve OK. Ali trebate pustiti kormilo mlađim ljudima. Vi se trebate više maknuti od politike. Osnivajte firme, obrte, OPG-ove., dionička društva, trgovačka društva, j.d.o.o.-ove – bilo što i zapošljavajte ljude. Mlade ljude hoću da vidim. Da se oni kandidiraju. Ovako kada vas vidim, barem ovaj prvi red, vi ste mi idealni za “potezanje konopa”. E=mc2 – mase ima, a biće i energije. Nadam se da mi nećete zamjeriti na šali. Pa ako i propadnu firme. Što onda. Pa na zapadu svakodnevno se osnivaju i gase firme. Pa nije moguće, da nitko od vas ne zna voditi firmicu.

  2. Želio bih vidjeti stvarno mlađe ljude za izbore u svim strankama. Ovo je ekipa za natjecanje u “potezanju konopa”. Dadek i Kole – u mirovinu, ili ako fali do mirovine – ote delat.

Comments are closed.