Strani novinari u posjetu Lici

BAŠKE OŠTARIJE – Ličko – senjska i Karlovačka županija ovih dana su ugostile 25 stranih novinara koji su u prošloj godini u svojim zemljama najbolje predstavili hrvatski turizam.

Hrvatska turistička zajednica i ove će godine, osmi put za redom, nagradama „Zlatna penkala“ zahvaliti inozemnim novinarima na njihovom doprinosu u promidžbi hrvatskog turizma u svijetu u 2011. godini. Svečana dodjela nagrada održati će se večeras u hotelu Park s početkom 20:30 sati.
Nagrade će biti dodijeljene u dvije kategorije: za najbolji tiskani materijal i najbolju TV ili radijsku emisiju. Nominirani novinari, njih 25, dolaze s naših ključnih emitivnih tržišta, gdje su u protekloj godini svojim pisanjem i reportažama predstavili ljepote i turističku ponudu Hrvatske.

Nastavak ispod oglasa

Na trodnevnom boravku stranih novinara u Hrvatskoj, Turistička zajednica Karlovačke i Ličko-senjske županije osmislili su poseban program, pa su tako danas posjetili Rizvan City, Kubus na Baškim Oštarijama, Memorijalni centar “Nikola Tesla” u Smiljanu, a na povratku je za sve osiguran ručak u restoranu Albatros u Perušiću.

Kako su se novinari proveli na Baškim Oštarijama pogledajte u foto-galeriji portala.

LO