Povjerenik stranke LiPO za Brinje Alan Kušanić oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

Ovim putem želimo se zahvaliti na ukazanom povjerenju  našim biračima u  4 mjesna odbora;  Brinje I, Brinje II, Križpolje i Stajnica! Obzirom, da smo najmlađa politička opcija, da podsjetimo, formirani smo prije samo 50 dana, i u tako kratkom roku postali smo ozbiljna i respektabilna politička stranka u Brinju.

U spomenutim mjesnim odborima jedan od suparnika je bila i lista HDZ-a,   koju smo pobijedili tamo gdje smo bili takmaci, pa je tako moguće  rezultate ove dvije stranke uspoređivati jedino u  ova 4 odbora i nema nikakvog razloga da to ljuti HDZ  i da evidentne rezultate osporavaju.

Prisvajati rezultate HSS-a je zapravo omalovažavanje HSS

 Prisvajati rezultate druge političke opcije,  u ovom slučaju HSS-a, zapravo je omalovažavanje HSS –a, a mi smo uvjereni, a i znamo,  da među tim biračima ima, ne mali broj simpatizera predsjednika naše stranke dr. Milinovića i to jamči njegovu pobjedu u općini Brinje.

Da je tome tako  govori i činjenica izvrsne suradnje župana i načelnika Općine Brinje Zlatka Fumića, iskazane u brojnim javnim nastupima i jednoga i drugoga.

Jednako tako uvjereni smo da će i, ne mali broj HDZ-ovaca  ili njihovih simpatizera glasati upravo za sadašnjeg i budućeg župana Milinovića.

Poštivamo svaku stranku, i njihove članove , pa tako i članove i simpatizere onih stranaka u Brinju, koje na ovim područjima postoje već 30 i više godina.

Ovi rezultati nas obvezuju za daljnje pripreme za lokalne izbore, koji su za, oko,50 dana.

 Na tim izborima naša stranka LiPO očekuje odlične rezultate, kao sto ih očekuje i naš kandidat za župana i predsjednik stranke LiPO, dr. Milinović.

Nećemo dozvoliti da Šutić i Ružić „truju“ međuljudske odnose u Brinju

Čestitamo svima na rezultatu i nadamo se korektnoj kampanji ovdje u Brinju.  Nadamo se da u toj kampanji glavnu riječ neće imati oni koji žele  stvoriti u Brinju loše međuljudske odnose, kao što  to čine u Otočcu,  jedan od glavnih Hdz-ovaca Like Branislav Šutić  i kreator Hdz-ove  politike u Otočcu Vlatka Ružić. Na takvu politiku podjela jednostavno ne pristajemo !

Još jednom čestitamo svima nadamo se korektnoj kampanji u kojoj  ćemo sigurno sudjelovati!

Povjerenik stranke LiPO za Brinje:

Alan Kušanić