Streličarski turnir u Brinju – BRINJE OPEN 2019.

Prošle nedjelje, 30. lipnja 2019. godine, u Brinju se u organizaciji SK Brinje održao streličarski turnir „BRINJE OPEN 2019.“ koji je okupio četrdesetak najboljih streličara iz Hrvatske i Slovenije.

Turnir je započeo u jutarnjim satima prijavama natjecatelja, nakon čega je slijedilo zagrijavanje, a samo natjecanje je započelo u 10,00 sati i trajalo je do poslijepodnevnih sati kada su proglašeni pobjednici i podijeljene medalje i nagrade. Nazočnima se tom prigodom obratio Darko Dasović, predsjednik SK Brinje i zahvalio im se na sudjelovanju.  

Na turniru je ukupno sudjelovalo 43 streličara, a od toga su se natjecale i 4 streličarke.

Rezultati natjecanja:

SLOŽENI LUK:  najbolji muški streličar bio je Branko Starčević iz kluba 3D Croatia Prezid (HR); prvo mjesto je zauzela Dolores Kosec iz  LK Šenčur (SLO); 

INSTINKTIVNI LUK: prvi je bio Mile Aračić iz kluba 3D Medvednica (HR)

GOLI LUK:  prvo mjesto je osvojio Miha Kosec iz  LK Šenčur (SLO)

LOVAČKI LUK: prvo mjesto je zauzeo Dragan Rubeša iz kluba 3D Croatia Prezid (HR);

DUGI LUK: najbolji muški streličar bio je Oku Oku iz SK Brinje (HR), a prvo mjesto je zauzela Renata Nolimal iz ŠD VLR Vilijem (SLO).

Boje Streličarskog kluba Brinje su branili Ivan Mustapić, Darko Dasović, Robert Brnad, Lehel Papp, Oku Oku i Kristijan Ledić

U kategoriji složeni luk Robert Brnad je zauzeo drugo, Ivan Mustapić treće mjesto, Lehel Papp četvrto, a Darko Dasović peto mjesto. Kristijan Ledić je zauzeo šestu poziciju u kategoriji lovački luk. Najbolji streličar iz SK Brinje bio je Oku Oku koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji dugi luk.

Direktor turnira je bio Darko Dasović.

L.O./A.M.