Besplatan seminar za djecu i mlade u Gospiću!

Nakon niza uspješnih seminara održanih u općini Žakanje, općini Ljubešćica ovaj vikend nas očekuje još jedan edukativni seminar u Gospiću, 20. i 21. listopada u dvije osnovne škole, OŠ dr. Jure Turića i OŠ dr. Ante Starčevića u organizaciji Glazbenog centra Papandopuline te u suradnji sa školama i Gradom Gospićem.

Prijave su u tijeku i možete ih slati na info@mozartine.hr , a na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja grada Gospića.

Nastavak ispod oglasa

Ovim glazbenim seminarima želi se pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata, nego recimo u Zagrebu.

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Prvi dan seminara održat će se 20. listopada u OŠ dr. Ante Starčevića između 10-13 sati, nastavak od 15-17 sati i zadnji dio od 17:30 – 19:30 sati, dok će se drugi dan seminara održati 21. listopada u OŠ dr. Jure Turića od 10-13, slijedi nastavak od 15-17 i zadnji dio od 17:30-19:30h.

Zanima te kako poboljšati svoje vokalne sposobnosti, kako se dobro zabaviti i naučiti nešto novo – prijavi se na besplatni seminar u Gospiću.

L.O./PR