Studentska Lička noć u Zagrebu uz TS Razbijače čaša i DJ Žaca

SZG - Lička noć
SZG - Lička noć
SZG – Lička noć

U organizaciji udruge “Studentski zbor Gacke”, u srijedu 11. prosinca, sa početkom u 22 sata, održat će se “Lička noć” u noćnom klubu Roko u Zagrebu, uz tamburaški sastav – “Razbijače čaša” i DJ Žaca.

Ovog puta, kao deveta po redu, Noć za sve Ličane i prijatelje će biti održana s Božićnim predznakom u sklopu nadolazećih blagdana, a SZG je odlučio ne mijenjati dobitnu kombinaciju, odnosno sada već uspješnu suradnju u organizaciji ovog događaja s “Clubom Roko”. Ideja je ovoga puta jasna – u zagrebačkom odredištu studenata zabavljaju nas već provjereni “Razbijači čaša”, koji su oduševili publiku prošlogodišnjim nastupom, i popularni DJ Žac, oboje kao izvorni i ponosni Ličani. Također, mlade snage Zbora će vas na ulazu u klub dočekati u tradicionalnomj ličkoj narodnoj nošnji i poznatim lijekom za hladne zimske dane – ličkom rakijom.

Nastavak ispod oglasa

Zbog značajne zainteresiranosti za one sa područja Like, koji bi htjeli prisustvovati ovom događaju, organiziran je prijevoz autobusom iz Gospića i Otočca. Cijena povratne karte je 80 kn, a uz to su uključeni i po jedno piće na ulazu u klub, kao i u samom klubu, uz osigurani separe za sve putnike. Polazak je u 19h iz Gospića, odnosno u 20h iz Otočca, a povratak iz Zagreba u jutarnjim satima (oko 4.30). Potrebno je do 7.12. (subota) kupiti kartu, a za sve rezervacije i upite može se javiti na brojeve Mia (GS) 099/744-50-88, Zeljko (OT) 099/222-09-02.

Ulaz je potpuno besplatan, a uz to možete očekivati izbor pića po promotivnim cijenama, pogotovo u razdoblju od 22 h do ponoći, kada traje popust od 50% na sva pića. Kako nebi sve ostalo na tamburašima i DJ-u za sve goste obavezan je dress code – lička kapa na glavi i osmijeh na licu, stoji u priopćenju Studentskog zbora Gacke.

L.O.