Šutić, Jurković, Barković: MI SMO JEDAN HDZ

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje GO HDZ-a Grada Otočca. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,
ovih dana se na pojedinim portalima pojavio tekst da u HDZ- u Grada Otočca postoje četiri struje. Kako su ovakvi tekstovi naručeni i imaju zadatak i namjeru razbijati HDZ i uznemiravati naše članstvo, obaveza nam je da se javno oglasimo. Onima koji naručuju ili pišu takve tekstove želimo poručiti da je HDZ Grada Otočca jedinstven, da nema nikakvih struja te da postoji jedan HDZ na čijem je čelu predsjednik Branislav Šutić. Koliko je jedinstven HDZ Grada Otočca pokazali su i izbori za Europski parlament, izbori za mjesne odbore te na kraju i izbori za predsjednika/cu Republike Hrvatske na kojima je kandidatkinja naše stranke – gđa Kolinda Grabar Kitarović- ostvarila respektabilan rezultat koji je HDZ Grada Otočca ubrojio među pet najboljih gradova po osvojenom postotku glasova na nivou Republike Hrvatske. Koristimo ovu priliku da se na podršci zahvalimo svim našim građankama i građanima kao i koalicijskim partnerima.
Kada je riječ o „četvrtoj struji“ koja se spominje u imenima gradonačelnika g. Kostelca i potpredsjednika Gradskog vijeća g. Grčevića, želimo istaknuti da isti nisu članovi naše stranke, da nisu podržali kandidatkinju HDZ-a na predsjedničkim izborima, da obnašaju vlast u Gradu sa SDP-om te da su podržali neke druge kandidate kojima naši građani nisu dali veliku podršku. Navedena gospoda radila su protiv HDZ-a i za vrijeme dok je predsjednik GO HDZ Otočac bio g. Milan Jurković odnosno dok je g. Barković bio gradonačelnik Grada Otočca, i dalje nastavljaju kontinuirano napadati, raditi protiv HDZ-a i kreirati „raskole“ u stranci te prozivati bivšeg gradonačelnika za dugove i nezakonite radnje.
U HDZ-u Grada Otočca ne postoje struje, HDZ Grada Otočca je jedinstven i naša je najveća snaga upravo zajedništvo. Za onog tko bude pokušavao narušavati to jedinstvo, a član je naše stranke, smatrat će se da svojim ponašanjem nanosi štetu stranci i ruši kontinuitet jačanja HDZ-a odnosno zadobivanja povjerenja građana. Pojedinci pokušavaju unositi nemir u našu stranku kako bismo se bavili sami sa sobom što im neće uspjeti jer smo jedinstveni i zajedno se borimo za jačanje HDZ-a; mi se želimo baviti problemima naših građana te vizijom i planovima za bolji život u Gradu Otočcu.
S poštovanjem,

Nastavak ispod oglasa

Član Središnjeg odbora HDZ-a           Saborski zastupnik i potpredsjednik              Predsjednik GO HDZ Otočac

Član ŽO HDZ Ličko-senjske županije     ŽO HDZ Ličko-senjske županije          Član Središnjeg odbora HDZ-a

  Mario Barković, dipl.ing., v.r.            Milan Jurković, dipl.ing.,v.r.         dr. sc. Branislav Šutić, prof.,v.r.

-