Naslovnica Gradovi Šutić, Jurković, Barković: MI SMO JEDAN HDZ

Šutić, Jurković, Barković: MI SMO JEDAN HDZ

12

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje GO HDZ-a Grada Otočca. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani,
ovih dana se na pojedinim portalima pojavio tekst da u HDZ- u Grada Otočca postoje četiri struje. Kako su ovakvi tekstovi naručeni i imaju zadatak i namjeru razbijati HDZ i uznemiravati naše članstvo, obaveza nam je da se javno oglasimo. Onima koji naručuju ili pišu takve tekstove želimo poručiti da je HDZ Grada Otočca jedinstven, da nema nikakvih struja te da postoji jedan HDZ na čijem je čelu predsjednik Branislav Šutić. Koliko je jedinstven HDZ Grada Otočca pokazali su i izbori za Europski parlament, izbori za mjesne odbore te na kraju i izbori za predsjednika/cu Republike Hrvatske na kojima je kandidatkinja naše stranke – gđa Kolinda Grabar Kitarović- ostvarila respektabilan rezultat koji je HDZ Grada Otočca ubrojio među pet najboljih gradova po osvojenom postotku glasova na nivou Republike Hrvatske. Koristimo ovu priliku da se na podršci zahvalimo svim našim građankama i građanima kao i koalicijskim partnerima.
Kada je riječ o „četvrtoj struji“ koja se spominje u imenima gradonačelnika g. Kostelca i potpredsjednika Gradskog vijeća g. Grčevića, želimo istaknuti da isti nisu članovi naše stranke, da nisu podržali kandidatkinju HDZ-a na predsjedničkim izborima, da obnašaju vlast u Gradu sa SDP-om te da su podržali neke druge kandidate kojima naši građani nisu dali veliku podršku. Navedena gospoda radila su protiv HDZ-a i za vrijeme dok je predsjednik GO HDZ Otočac bio g. Milan Jurković odnosno dok je g. Barković bio gradonačelnik Grada Otočca, i dalje nastavljaju kontinuirano napadati, raditi protiv HDZ-a i kreirati „raskole“ u stranci te prozivati bivšeg gradonačelnika za dugove i nezakonite radnje.
U HDZ-u Grada Otočca ne postoje struje, HDZ Grada Otočca je jedinstven i naša je najveća snaga upravo zajedništvo. Za onog tko bude pokušavao narušavati to jedinstvo, a član je naše stranke, smatrat će se da svojim ponašanjem nanosi štetu stranci i ruši kontinuitet jačanja HDZ-a odnosno zadobivanja povjerenja građana. Pojedinci pokušavaju unositi nemir u našu stranku kako bismo se bavili sami sa sobom što im neće uspjeti jer smo jedinstveni i zajedno se borimo za jačanje HDZ-a; mi se želimo baviti problemima naših građana te vizijom i planovima za bolji život u Gradu Otočcu.
S poštovanjem,

Član Središnjeg odbora HDZ-a           Saborski zastupnik i potpredsjednik              Predsjednik GO HDZ Otočac

Član ŽO HDZ Ličko-senjske županije     ŽO HDZ Ličko-senjske županije          Član Središnjeg odbora HDZ-a

  Mario Barković, dipl.ing., v.r.            Milan Jurković, dipl.ing.,v.r.         dr. sc. Branislav Šutić, prof.,v.r.

-

12 Komentari

 1. Ne dajte se smesti. Nema raskola, glave skupa, samo tako možete pokazati da imate zajednički cilj. Sretno!

 2. Ne znam čemu tolika buka oko lažljivog teksta lažljivog novinara na najlažljivijem i najnepismenijem portalu u Hrvata. Na ovaj mu način dajete na važnosti koju ne zaslužuje. Evo kako to izgleda u praksi: čuveni i višestruko tuženi lažov izvali glupost da bi povećao čitanost koja se stalno smanjuje a svi se naši Otočani digli na noge. Imate valjda pametnijeg posla nego se baviti budalama.

 3. Ljudi previse price o plitickim zajednicama. Mnogo veci broj tisine i teskog rada ce popravit nasa Licka mjesta. Glrdam Licki Osik kako izgleda i moram dobro promislit zbog cega vi pisete o politickid drustvima. Svaku kunu sto trosite za price trebate poravit stanove i dati narodu kojem treba da zivi i da moze diguti svoja mjesta. Price o proslosti samo natjeraju narod a pije. Svjet gleda kako da postavi solr snagu tako da ga nekosta puno a kod vas je previse energije potroseno u trbusne mijove. Price gluposti neplacaju veceru. Ili to bijo HDZ ili HOP I HST. Sva Hrvatska drusta rade za dusevno zadovoljstvo naroda koji u to vjeruje. Gledaje tisinu zapadnog svijeta a ne gluposi propasti komsije.

 4. To meni liči na onu puno vike ni za šta.Nije ovo prva a ni zadnja laž onog stručnjaka i svi se nešto uskomešali. Čemu to? Ovako ispada da tu ima nečega.

 5. HDZ je najači u gackoj dolini i tu nema ki ča za reć.A ča pišedu blesani ni nas briga.A DA NAM JE GRADSKA VLAS SILA JEST I VIDI SE ČUDO SU NAPRAVILI.Pa ni na mačkare malo ko ide.svi se predali di su nestale one vesele zabave.

 6. Znamo svi da je Otočac kaznio HDZ jer je prije kiksao.A sad se svi trljamo po glavi i šešurimo kako je HDZ ipak najbolji.Nismo ni trebali minjat vlast samo ih stavit malo u red. ŽIVIO NAM HDZ.

 7. Bio bi HDZ još jači u našem gradu da se predsjednik Šutić već jednom siti javno ispriča što je imao 3 plaće od jednom.Ovako ga svaka bena može gazit i progovarat mu.Inače ga cijenim jer je obrazovan i ima smisla za okupi ljude.Tu mu kapu skidam

 8. MOŽEŠ MISLIT ZAJEDNIŠTVA ,ZAJEDNIŠTVO U STRANCI VLADA KAO NA SLIKAMA ISPOD PRIOPĆENJA,SVATKO NA SVOJOJ STRANI,SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI.
  BAŠ BIH VOLIO DA UREDNIŠTVO POSTAVI SLIKU DOK SU OVA TRI ČELNIKA PISALI PRIPOĆENJE KOJE ČITAMO,TAKO BIH SLIKA BILA JAKO INTERESANTNA !

 9. ovi jalovi pokusaji razbijanja HDZ-a od strane SDP-a ,i njihovih slugu kostelca prpica grcevica ,popovica,itd ,imaju suprotan efekt,od njihove nakane,naime samo homogeni i jača HDZ..

 10. Nenade neboj se. Licani su za HDZ i nitko ih nece okreniti, Barkovic Sutic i Jurkovic moraju nesto pisat. To je sloboda i demokracija.
  Samo ako krenu vise da poprave gradove i srede ulice i prirodu u gradskim korzima sve ce biti u redu. Narod ce doce ako ima sto vidjeti i kupiti ako ima nest kvalitetno na prodaji. Nova predsjenica zna Ameriku vrlo dobr i zna da moze dobit pomoc kad god hoce.
  Dobro znaj svi Licani sto su otisli u Canadu i Amerku su uz HDZ ili stari HOP. Nista nije lijepse nego vidjeti da se zgrade popravljaju da narod moze normalno zivjeti. Mi svi znamo kako se tu radi i svi smo svjesni da nikad necemo kupit gluposti grada nacelnika.
  Ta zemlja moze naprijed od samog turizma bez poltickih dogadjaja. Cije svjet cita novine ili inter net. Svak vidi o cemuje stvar. Mali gradici bez velikog gradskog bazena ili plaza nemogu naprijed. To znaci da se to mora najprije napravit za turizam. Onda narod moze kupit popravit i tako dalje. A sto Gospodin Sutic ili njegove prijatelju pisu to nije nista vise nego proces da prime placu i drze mjest u drustvu.
  Dzaba ti uzde bez konja ili kola. A danas on electricnih auta. Sve po vremenu ce doci svome. Mnogo se je napravilo. Mnogo se pokralo ali nas narod uvjek zivi. Netko bolje netko gore. Lijepo mirno i iskreno bez vredjanja vijere svaki drzavljan ce poceti misliti normalno. A vjerati jeb- vjetru samo donese propast.

Comments are closed.