Šutić: „Vi ste Tomaiću jedan običan demagog“

-
-

Danas je u prostorijama GO HDZ-a Otočca konferenciju za novinare održao predsjednik GO HDZ-a Branislav Šutić.
Zahvalio je stanovnicima Otočca što su na izborima za Europski parlament HDZ-u i koalicijskim partnerima dali tako veliko povjerenje i podršku. Zahvalio je i onima koji nisu glasovali za HDZ, dodavši da je na njima da do sljedećih izbora koji budu u Otočcu uvjere građane da su bolji od drugih i da mogu ponuditi bolja rješenja.
„Na ovim izborima premoćno smo pobijedili na svim biračkim mjestima u gradu Otočcu, ostvarili smo oko 64 posto odnosno 63,08 posto, dobili smo oko 50 posto više glasova nego na prošlim izborima za EU parlament, odnosno oko 500 posto više glasova od SDP-a u našem gradu. Kod nas u HDZ-u nema euforije jer smo svjesni kako naši građani teško žive i HDZ je uvijek tu kad je najteže i mi smo ti koji moramo preuzeti odgovornost. Našu smo kampanju nakon nepredviđenih poplava i tragedije u Slavoniji prekinuli i u drugom smo se djelu solidarizirali sa ljudima koji su preživjeli najteže trenutke u životu. Naša humanitarna akcija je uspješna i još jednom hvala građanima na tako velikom odazivu.“
„Dok smo se mi bavili humanitarnom akcijom SDP grada Otočca vodio je aktivnu kampanju i sazivao presice u nadi i želji za što boljim rezultatom na izborima. Takvom pristupu i načinu rada građani našeg grada i cijele Hrvatske su rekli ne. SDP grada Otočca se bavi demagogijom a najistaknutiji i najaktivniji sdp-ovci, protagonisti, koji se prikazuju kao moralna vertikala je obitelj Skendžić, a njihov doprinos u stvaranju i razvoju ovog grada i RH se zna. O drugim njihovim aktivnostima ću progovoriti kada dođe vrijeme za to“ – kazao je Branislav Šutić.
Osvrnuo se i na prozivke predsjednika SDP-a grada Otočca Milana Tomaića, upitavši: „Recite mi gospodine Tomaić koliko i kako ste vi, vaša Vlada i vaša stranka pomogli Otočcu koji se nalazi u jako teškoj situaciji. Recite mi jednu jedinu aktivnost i pomoć koja je učinjena a da je na dobrobit grada Otočca i građana. Nema je, vi ste gospodine Tomaić jedan običan demagog“ – kazao je Šutić.
„Predsjednik SDP-a Otočca nas proziva za osnivanje odbora i smatra da su to marginalne stvari. On ne zna ili ne razumije da su odbori u ozbiljnoj stranci najvažnije tijelo. Zadatak naši predsjednika odbora i odbora je da kompetentne, stručne, ljude koji žele i mogu, uključe u naše odbore i ne moraju biti članovi naše stranke, važno je da mogu dati doprinos razvoju grada Otočca“- zaključio je predsjednik GO HDZ-a Otočca Branislav Šutić.
Dražen Prša