Sutra svi na Grabovaču!

PP Grabovača iz Perušića je doista posebno mjesto za početak održavanja serijala pod imenom  Božićne čarolije. Nakon prošlogodišnje korona  pauze sutra, 4. prosinca 2021. godine, s početkom u 16 sati Božićna čarolija opet  počinje na Grabovači! Ondje nas očekuje bogat program uz mnoštvo lampica, zabave, delicija, darova i božićnih pjesama. Na Malom božićnom sajmu moći ćemo se zasladiti domaćim kolačima i kupiti prigodne božićne ukrase i suvenire. Na šanku „Kod Rudolfa“ će nas ugrijati  toplo kuhano vino i neizostavne kobasice, a za sladokusce tu su i božićni uštipci.

Sutra nas PP Grabovača ovim putem poziva da zavirimo u Zemlju sobova, osiguramo si nagradu kupnjom tombole i zajedno stvorimo nezaboravne uspomenu fotografiranjem na posebno ukrašenim fotopunktovima. Kao i svaki put do sada Božićna čarolija donosi nova iznenađenja, a ove godine to je Zemlja slatkiša zvana još i Candyland. Za najmlađe tu su još i Božićna pričaonica i božićni facepainting. Svako dijete razveselit će slatki paketić! Kako nas je izvijestila ravnateljica PP Grabovača Jelena Milković do sada je za Božićnu čaroliju osigurano 150 paketića. Svoje malo veće želje moći će poslati Poštom Djeda Božićnjaka.

Nastavak ispod oglasa

Ovo je već dovoljno razloga za posjetu Božićnoj čaroliji na Grabovači i barem na jedan dan zaboravimo probleme. Ovogodišnju Božićnu čaroliju zajedničkim snagama organiziraju Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“, Narodna knjižnica Općine Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić. Sav program održavat će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Ulaz u Božićnu čaroliju je moguć samo uz predočenje COVID potvrde.

L.O.