Sutra u Otočcu uz predsjednicu Vlade i veći broj ministara

Sutra, 08.studenog otkrivanje Spomenika hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Otočcu.

Uz svečano otkrivanje biti će i mimohod te svečano postrojavanje pripadnika 133. Otočke brigade HV, pripadnika policije kao i pripadnika svih postrojbi koje su sudjelovale u obrani Grada Otočca.
Uz predsjednicu Vlade RH gospođu Jadranku Kosor koja će otkriti spomenik, u Otočac dolaze i potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva mr.Darko Milinović, te ministri Božidar Kalmeta, Tomislav Ivić, Tomislav Karamarko, Davor Božinović, predsjednik i potpredsjednici Županijske skupštine, gradonačećnici i načelnici od Karlovca do Rijeke, gradonačećnici i načelnici -prijatelji Biograda na moru, Bakra, Topuskog….

Nastavak ispod oglasa

Svečanost otkrivanja Spomenika održati će se na Središnjem gradskom trgu u Otočcu prema sljedećem programu:

10,00 sati – okupljanje pripadnika postrojbi u Školsko – športskoj dvorani u Otočcu
11,30 sati – mimohod pripadnika postrojbi koje su sudjelovale u obrani Grada Otočca
12,00 sati – svečano postrojavanje pripadnika postrojbi i dolazak predsjednice Vlade RH, gđe. Jadranke Kosor
13,00 sati – svečano otkrivanje Spomenika hrvatskim braniteljima Domovinskog rata
14,00 sati – ručak i druženje s braniteljima u Školsko – športskoj dvorani

Pozivamo sve branitelje i njihove obitelji, djecu, udovice i obitelji poginulih branitelja kao i ratne vojne invalide da se odazovu javnom pozivu i svojim prisutvom uveličaju svečano postrojavanje postrojbi i otkrivanje Spomenika hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Otočcu.

Također, pozivamo sve građane Otočca, stanovnike gradova i općina iz kojih su se popunjavale obrambene postrojbe Otočca, slučajne prolaznike i putnike namjernike da nam se pridruže u zajedničkom prisjećanju na povijesne dana obrane herojskog i nikada pokorenog Grada Otočca.

Nakon protokolarnog dijela biti će upriličeno zajedničko druženje uz vojnički grah, Grupu Trend, Josu Butorca & Natašu koji će Vas zabavljati u velikoj Školsko- športskoj dvorani.

( b )