Sve je spremno za RIVERFEST ´14!

Riverfest

Riverfest
Riverfest

Sve je spremno za drugi Riverfest u Perušiću. Ove subote održati će se najveći lički festival ovog ljeta, na atraktivnoj prirodnoj lokaciji – na rijeci Lici u PP Grabovači. Dva tjedna najavi, zaključujemo svim važnim informacijama za posjetitelje Parka i goste festivala.

RIVERFEST ´14 počinje u subotu, 09. Kolovoza 2014. u 18.00h na rijeci Lici, nedaleko od centra Perušića. Mjesto održavanja Riverfesta biti će označeno putokazima na svim važnijim raskrižjima na županijskoj cesti Gospić-Otočac.
Nastupiti će sljedeći bendovi i izvođači: Bezdan (Split), M.O.R.T. (Sinj), The Evolution Band (Bihać), Riffovski (Split), Dreyfuss (Plitvička jezera), a kao gosti festivala najavljeni su klapa Stine (Zagreb) i bend Rezolucija (Zagreb). Navedenih pet bendova, klapa, te rap izvođač, činiti će sadržajnu večer Riverfesta u Perušiću do ranih jutarnjih sati.
Pećinski Park Grabovača kao domaćin ovog događaja omogućio je -60% jeftiniju cijenu ulaznica u Pećinski park na dan održavanja festivala, što u konačnici iznosi ulaznicu od 20kn po osobi od 9.00-18.00h.
Festival omogućuje i uređen prostor za šatore i cjelodnevni boravak u Parku. Ulaz na Riverfest se ne plaća. Lokacija održavanja festivala uređena je u prirodnom obliku i s materijalima iz prirode u maksimalnoj mogućoj mjeri.
Suradnici koji omogućuju održavanje festivala su: PP Grabovača, Udruga Koola, TZ Perušić, Pivovara Ličanka i Općina Perušić. Festival medijski pokrivaju portali Lika Clubbing i Lika Online.
FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/148345962002742/?fref=ts

Nastavak ispod oglasa

lc