Sve „tajne“ Milinovićevog ručka

Tragom spektakularno najavljivanog ručka kojeg je jedan lokalni medij htio prikazati u nekom drugom svjetlu malo smo se potrudili te doznali o čemu je ustvari riječ. Otkrili smo da tu nema apsolutno nikakvih tajni ni bilo kakvih primjesa osim druženja prijatelja.

Od nekoliko sudionika spomenutog ručka doznali smo da ih je pozvao Darko Milinović kao prijatelje te da su se sa radošću odazvali.

Nastavak ispod oglasa

Napominju kako je atmosfera uz tamburice uistinu bila prijateljska i vesela. Dakle, bilo je to društvo sa područja Ličko-senjske županije, ali i van nje, najviše iz Zagreba. Kako smo doznali osnovna karakteristika tog društva je bilo prijateljstvo.

Kada smo od nekih sudionika tog ručka doznali o čemu je riječ nazvali smo i Darka Milinovića da nam prokomentira natpise jednog medija.

„Kako vidite nečije budalaštine odavno sam prestao komentirati, bilo je to jedno izvanredno zimsko druženje uz lički ručak te zahvaljujem prijateljima što su se odazvali“ zaključio je Milinović u jednoj rečenici.

Očito se nekome ne sviđa što Milinović ima široki krug prijatelja što zapravo i nije čudno. Pogledajte foto galeriju iz privatne zbirke koja nam je ustupljena kako bi se vidjelo da se zapravo ništa ne sakriva kako je najavljivao jedan portal.

L.O.