Sve više migranata na hrvatskim granicama

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Krapinskih Toplica, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ovjeravanja neistinitog sadržaja, nakon čega je smislio kako će muljati. Sumnjiči se da je nakon što je 7. prosinca 2016. godine u Gospiću, prilikom vožnje unazad oštetio bočno ogledalo na službenom vozilu, naknadno prijavio i dao izjavu na zapisnik da je oštećenje nastalo prilikom njegove odsutnosti na parkirališnom prostoru jednog trgovačkog centra u Gospiću, temeljem koje je izvršen očevid, čime je doveo u zabludu nadležno tijelo.

Nešto rjeđe doznajemo o krađi mesa iz sušara. To se dogodilo u mjestu Žukalj, Grad Senj, kada je gastro-lopov provalio u sušaru za meso, u vlasništvo 57-godišnjakinje iz Senja, iz koje je ukrao više komada suhomesnatih proizvoda.

Nastavak ispod oglasa

Zabilježen je i jedan nezakoniti prelazak državne granice na području bivšeg vojnog aerodroma Željava, Općina Plitvička Jezera. Ondje su policijski službenici Policije zatekli trojicu državljana Irana (18-godišnjaka, 29-godišnjaka i 31-godišnjaka) i 59-godišnjeg državljanina Azerbajdžana za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu. Oni su uhićeni i uz rješenje o protjerivanju biti će prisilno udaljeni s teritorija Republike Hrvatske. A baš im je dobro krenulo…

P.U./L. O.