Sve više nezadovoljnih u GO SDP Gospić?

0

U našu redakciju stigao je dopis u kojemu dio članstva GO SDP-a Gospić ukazuje na neke  negativne detalje u stranci. Budući da autori pisma nikog ne vrijeđaju, niti poimence prozivaju, pismo objavljujemo u cijelosti.

Poštovani novinari,

javnost  se unatrag nekolko  godina s pravom pita što se to događa sa GO SDP Gospić. Poznato je da je zadnjih 4 izbora SDP izgubio na nacionalnoj razini a u Gospiću su rezultati sve gori. Zašto?

Način vođenja stranke dio članstva smatra zastarjelim i autokratskim.Živimo u demokraciji pa imamo to pravo reći.Naše lokalno vodstvo popunilo je upravna vijeća i zaposlilo sebe i rodbinu pa se pitamo po čemu se to gospićki SDP razlikuje od  SDP-a Zorana Milanovića.Posebni smo i po tome što  jedino kod nas nema komunikacije sa ŽO SDP-a i to traje već punih 5 godina.Javni istupi čelništva GO SDP Gospić tolko su smiješni i nakaradni da nam se nakon svake tzv press konferencije ljudi smiju kolko su nepripremljene i nespretne pa nam samo štete.Ostaje nam nejasno zašto je vrh lokalnog SDP Gospić tražio od nas  da nakon izgubljenog prvog kruga  zadnjih izbora za gradonačelnika Gospića mi kao članovi jedne socijaldemokratske stranke glasamo za jednog ortodoksnog desničara.Koja je tu poveznica osim u borbi za vlast.Kolko čujemo da se na sjednicama Gradskog vijeća vijećnici naše stranke drže desničara ko pijan plota.Zna li to predsjednik stranke Milanović?Pa naravno da zna kada smo mu se sa sličnim pismom obraćali u 3 navrata i ništa.Zato smo i mi za to da nas vodi g. Zlatko Komadina jer je čovjek koji ima takta i sluša članove stranke.Bez arogancije i svađe sa svakim pa i sa samim sobom.

Vrijeme je za promjene u SDP ali one trebaju započeti od gradskih odbora u čijem vrhu sjede karijeristi s dobrim plaćama i sinekurama iz upravnih vijeća.

Srdačno vas pozdravljamo s nadom da ćete objaviti ovaj tekst.

Skupina nezadovoljnih gospićkih SDP-ovaca.

Gospić, 5. 2. 2016. god.